Iltalehti: Harri potentiaalinen läpimenijä

Iltalehti julkaisi torstaina 9.4 analytiikkayritys Accuscoren ja viestintätoimisto Kaiku Helsingin tekemän listan ehdokkaista, jotka menevät todennäköisimmin läpi eduskuntaan. Savo-Karjalan vaalipiiristä lehti on listannut 27 todennäköistä läpimenijää. Tästä listasta löytyy myös Harrin nimi. Vaalien jälkeen Savo-Karjalan piiristä tulee yhteensä 16 kansanedustajaa. Siten nyt jokaisella äänellä on todella suuri merkitys siihen, löytyykö Harrin nimi myös vaalien jälkeen Savo-Karjalan kansanedustajien listalta.

Voit äänestää Harria numerolla 18. Ennakkoäänestys kestää tiistaihin 14.4 asti. Virallinen vaalipäivä on 19. huhtikuuta.

Iltalehden julkaiseman listan todennäköisistä läpimenijöistä löytyy täältä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015040919490102_uu.shtml